Stuij
© Fred Stuij 2011
Mijn naam is Fred Stuij. Ik woon in Sliedrecht en ben al vanaf 1992 bezig met de familiegeschiedenis van het geslacht Stuij

Nagenoeg alle Stuijen die leven en leefden heb ik kunnen traceren. Ruim 45 ordners met genealogische gegevens staan in onze archiefkast. Veel foto materiaal en dito documenten zullen de komende tijd op www.genealogie-alblasserwaard.nl geplaatst worden.

Doel van dit digitale archief is dat alle verzamelde informatie voor altijd bewaard zal blijven en toegankelijk is voor naamgenoten en andere geïnteresseerden.

Ik ben nog op zoek naar foto’s huwelijksboekjes,  geboortekaarten en overlijdens kaarten van Stuijen en hun naasten. Deze zullen in de toekomst gescand in het archief worden opgenomen.

Mocht u ook een bijdrage willen leveren aan dit archief dan  vraag ik u contact op te nemen via het contact formulier. Ik streef ernaar om dit archief zo compleet mogelijk te maken en dan is alle hulp welkom.

Ik wens u  veel plezier met het zoeken in onze familiegeschiedenis. Mocht u op- of aanmerkingen hebben laat het dan weten a.u.b.


Welkom op de website van de familie Stuij
Bezoeker